Insights, Disc, Management Drives: wat kan je ermee?

20170420_223848897_iOS
0

Insights, Disc, Management Drives: wat kan je ermee?

Er zijn veel soorten persoonlijkheidsonderzoeken die via kleuren je voorkeursgedrag in je werk in beeld brengen. Dat inzicht is verhelderend om jezelf in je hudige baan te kunnen waarderen en om je te kunnen beraden op je volgende stap. Of op je ontwikkelingsmogelijkheden. Of op het verband tussen waar je blij van wordt en waar je energie verlies. En waaróm.

Welke methode moet je kiezen?

AB Executive Search heeft gekozen voor Q4Profile. DISC is één van de weinige Nederlands gevalideerde en onderzochte methodes. Én DISC is een toegankelijke en voor verschillende doelen bruikbare methode.

DISC brengt je gedrag, je sterke kanten en valkuilen, duidelijk via kleuren in beeld. In één oogopslag is zichtbaar wat je motiveert en ook wat niet goed bij je werkt. Je persoonlijke communicatiestijl komt helder in kaart.

Zo kun je gemakkelijk inzicht in je eigen gedrag en drijfveren ontwikkelen. Dat inzicht kun je zonder psycholoog vervolgens omzetten in praktische doelen om je verder te ontwikkelen.

Bij AB Executive Search is DISC meer dan een methode. Je krijg je een persoonlijk adviesgesprek over je wensen, talenten en ambities. DISC gaat in een vorm van persoonlijk boekje met je mee naar huis. Kijk in onze academy voor de voorwaarden.

Laat een bericht achter