News Medium

0 comment

Uitdaging en groei

Hoe leid je jouw schaapjes over de dam? Motivatie door groei en uitdaging De juiste man of vrouw, op de juiste plek. Het is de ultieme uitdaging van veel bedrijven...

Read More
0 comment

Sherlock Holmes in de…

Sherlock Holmes in de lead bij het selecteren van de juiste collega Bijna alle bedrijven en organisaties vinden het belangrijk om de juiste kandidaat voor een vacature te benoemen. Niet..

Read More
0 comment

Verkoop je vacature: 3…

Verkoop je vacature: 3 invalshoeken voor reflectie   Bedrijven werken met vacatureteksten die vaak jarenlang meegaan. Het is voor de hand liggend om de vorige werving nog een keer volgens..

Read More
0 comment

5 valkuilen bij het…

5 valkuilen bij het voeren van een selectiegesprek Je neemt deel aan een commissie voor het selecteren van een nieuwe collega en je bent heel enthousiast over 1 van de..

Read More
0 comment

De Vereende

In het voorjaar van 2018 heeft AB Executive Saerch óók de opvolging van de inhouse advocaat aansprakelijkheidsrecht mogen verzorgen. @SelmaDirksen wat super fijn dat je het zo naar je zin..

Read More
0 comment

Marxman Advocaten

Bij Marxman Advocaten is na de bemiddeling van AB Executive Seach een senior advocaat medewerker Ondernemingsrecht gestart en gaat binnenkort op het gebied van Arbeidsrecht een advocaat partner beginnen. Gefeliciteerd

Read More
0 comment

Boer & Croon

Boer & Croon in Amsterdam heeft na de hulp van AB Executive Search drie nieuwe (senior) consultants benoemd binnen het Corporate Finance Team. Succes met elkaar Joost, Bram en Joris.

Read More