News Large

Je wilt graag een goede baan en early burn-outs
0 comment

Je wilt graag een...

Early burn-outs Je wilt graag een goede baan. En die heb je ook. Je bent advocaat, of consultant en je werkt bij een A-merk. Je doet uitdagend werk. Toch merk je dat je steeds meer moeite hebt om je te blijven concentreren. Je bent snel afgeleid  en je vind de..

Read More
Hoe helpt DISC commerciële kansen te creëren? #Corona
0 comment

Hoe helpt DISC commerciële...

Hoe helpt DISC commerciële kansen te creëren? #Corona Over gedrag onder gunstige en onder ongunstige omstandigheden. Vandaag praatte ik bij met de recruiter van een bevriend advocatenkantoor. We bespraken hoe haar collega's in hun vel zitten tijdens het thuiswerken. Gelukkig openden scholen en kinderopvang hun deuren; lukt het de advocaten..

Read More
Emotionele intelligentie (EQ)
0 comment

Emotionele intelligentie (EQ)

Emotionele intelligentie (EQ) Emoties spelen een grotere rol op je werk dan je denkt Brengt een strakke deadline je uit je evenwicht? Wat doet twijfel over een beslissing met je? Durf je om hulp te vragen? Wel eens uit je slof geschoten omdat je een andere service verwachtte dan je..

Read More
De toenemende krapte in bepaalde sectoren vraagt om manieren om aantrekkelijk te blijven als werkgever
0 comment

De toenemende krapte in...

Erkennen van Talent Werkt Volgens de meest recente cijfers van het CBS is het aantal oningevulde vacatures gestegen naar 278.000 stuks en is er per 100 werklozen, een aanbod van 88 vacatures. . Werkgevers worden daarom meer en meer geprikkeld om na te denken over de talenten die ze in..

Read More