AB Executive Search... over ons

AB Executive Search maakt het verschil door talent

van vandaag te vinden dat past in het plaatje van morgen.

Onze diensten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Het verschil maken

AB maakt het verschil waar door kwaliteit te leveren, inzicht te gebruiken in de business van de klant en betrokken en persoonlijke aandacht te geven tot ver na het moment van benoeming. Opgeven is geen optie. Het resultaat telt. Werken met  AB levert winst op; in tijd en in geld.

Werkwijze

AB presenteert een plan op maat en vindt daardoor snel, effectief en overtuigend de juiste kandidaten. Samenwerken is een succesfactor in de aanpak.

Expertise

AB Executive Search is gevestigd in de nabijheid van Amsterdam en werkt voor professional services, de zakelijke dienstverleningen en (groot-) handelsbedrijven.

Vakgebieden

AB Executive Search bemiddelt in de vakgebieden sales & marketing, (corporate) finance, & legal.

Specialismen

Online recruitment, Talentenonderzoek en -ontwikkeling, Leadership en Sales Development. Voor jou of voor je team.

Strategisch

Strategisch recruitment en executive search voor o.a. professional services in de zakelijke en financiële dienstverlening.

 • 2007Bestaat sinds
 • 125Vacatures vervuld
 • 40Aantal opdrachtgevers
 • 40Tevreden klanten
 • Because of her personal touch, analytical skills and out-of-the-box thinking, Alette is able to provide a high quality, tailor-made service in her field, playing a pivotal role in creating the perfect match between candidates and clients

  Pieter van Gelder

  Google Inc
 • Tijdens de Personal Branding Training met een kleine groep kandidaten was Alette de katalysator in het op gang brengen van de groepsdynamiek. Door een open houding raakte iedereen vertrouwd om drijfveren, talenten en kwaliteiten te ontdekken, te delen en zijn personal brand (verder) te ontwikkelen. Een vakvrouw die het beste uit jezelf probeert te halen.

  Mark de Wit

 • The moment I met Alette I was looking for another position outside IBM. She was searching an HRM manager for Triodos. In this selection process I have experienced Alette as professional and committed. She new what Triodos expected and gave me good feedback on my performance.

  Els Verhagen

  Triodos bank

Carrière Tips

Carrière tips voor kandidaten en werkgevers.
Een nieuwe medewerker inwerken – belang van onboarding!
0 commentaar

Een nieuwe medewerker inwerken – belang van onboarding!

Een nieuwe collega zoeken en selecteren kost aandacht, tijd & geld en gaat met hoge wederzijdse verwachtingen gepaard. Goed om..

Lees meer
Insights, Disc, Management Drives: wat kan je ermee?
0 commentaar

Insights, Disc, Management Drives: wat kan je ermee?

Insights, Disc, Management Drives: wat kan je ermee? Er zijn veel soorten persoonlijkheidsonderzoeken die via kleuren je voorkeursgedrag in je..

Lees meer
Uitdaging en groei
0 commentaar

Uitdaging en groei

Hoe leid je jouw schaapjes over de dam? Motivatie door groei en uitdaging De juiste man of vrouw, op de..

Lees meer