Je wilt graag een goede baan en early burn-outs

knipsel1
0

Early burn-outs

Je wilt graag een goede baan. En die heb je ook. Je bent advocaat, of consultant en je werkt bij een A-merk. Je doet uitdagend werk. Toch merk je dat je steeds meer moeite hebt om je te blijven concentreren. Je bent snel afgeleid  en je vind de nieuwe dingen die je mag doen niet meer zo uitdagend als eerst. De planningen die je moet halen zijn strak en je bent maar matig tevreden over de kwaliteit van je eigen output. Zit je eigenlijk wel op de goede plek?

Weet jij waarom je het in je werk soms moeilijk hebt?

Als jong talent heb je niet altijd inzicht in je eigen talenten. Hoe ziet jouw persoonlijkheid er eigenlijk uit? Wat heb je nodig in je werk? Past jouw stijl van werken goed bij je omgeving?

Jouw organisatie gaat van de tegenoverliggende pijlers uit. Matcht jouw persoonlijkheid bij de cultuur van hun team? Passen de doelen die jij wilt halen wel bij de output van de functie zoals zij die voor ogen hebben? Ontwikkel jij je in een richting die past bij je talenten en is er dan een plekje bij jouw werkgever waar je je op verheugen kunt?

Als je eens wilt sparren met een professional om meer inzicht in jezelf te krijgen dan ben je van harte welkom bij AB Executive Search. Kijk maar eens bij onze Academy.